Зеленський на РНБО: е-декларування працюватиме, правоохоронці мають встановити деталі щодо рішення КСУ

В Офісі президента України повідомили, що на терміновому закритому засіданні Ради національної безпеки і оборони глава держави Володимир Зеленський запевнив, що система електронного декларування в Україні працюватиме, а правоохоронні органи мають встановити всі деталі ухвалення недавнього рішення Конституційного суду стосовно недостовірного декларування статків.

«Потрібно дуже детально опрацювати всю проблематику, яку ми, на жаль, отримали після рішення Конституційного суду. Одразу скажу про головне, щоб ні в кого не було навіть найменшого сумніву, – система електронного декларування в Україні буде працювати. Законопроєкти для її поновлення мають бути підготовлені й направлені до Верховної Ради як невідкладні», – сказав Зеленський.

Також президент звернувся до правоохоронних органів з проханням встановити всі деталі ухвалення рішення Конституційного суду.

Зеленський додав, що влада не повинна «допустити ані того, що цю проблему почне вирішувати вулиця на свій розсуд, ані того, що це або якесь інше рішення Конституційного суду буде використане ворогами України для дискредитації нашої країни за кордоном».

Новина доповнюється…

 

напишіть коментар:

Discover more from НМПУ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading