Зеленський підтвердив, що ініційоване ним опитування не матиме юридичних наслідків

Результати опитування, яке відбудеться в Україні в день місцевих виборів 25 жовтня, не матимуть юридичних наслідків, підтвердив ініціатор опитування, президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю чотирьом телеканалам. Про це йдеться у фрагменті, який показав канал «Україна 24».

Зеленський вказав, що планує використати дані для своїх майбутніх пропозицій депутатам.

«Якщо народ говорить, що він підтримує цю ідею, – але це ж просто опитування, ви маєте зрозуміти, тут немає ніякого юридичного фундаменту, – я зрозумію відповідь народу і говоритиму з депутатами та пропонуватиму такі позиції», – сказав Зеленський.

13 жовтня президент Зеленський виступив з ініціативою проведення в Україні в день голосування на місцевих виборах 25 жовтня всенародного опитування, на якому громадянам буде запропоновано відповісти на п’ять запитань: чи треба запроваджувати в країні довічне ув’язнення за корупцію в особливо великих розмірах; чи підтримують вони створення на Донбасі вільної економічної зони; чи підтримують вони скорочення чисельного складу Верховної Ради із 450 до 300 народних депутатів, легалізацію медичного канабісу та порушення на міжнародному рівні питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом.

напишіть коментар:

Discover more from НМПУ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading