Зеленський вирішив, як святкувати 30-у річницю Незалежності. Буде парад

Президент України Володимир Зеленський ухвалив рішення про організацію заходів із нагоди 30-ї річниці незалежності України. Про це йдеться в підписаному 21 жовтня президентському указі №459/2020.

План заходів передбачає, серед іншого «організацію і проведення 24 серпня 2021 року… параду військ з нагоди 30-ї річниці незалежності України на вулиці Хрещатик та на майдані Незалежності у місті Києві».

Організацію та проведення військового параду поклали на Кабінет міністрів України.

Також 24 серпня 2021 року відбудуться урочистості за участю представників органів державної влади та місцевого самоврядування, іноземних держав, міжнародних організацій, духовенства та громадськості.

Крім того, планується покладання квітів до пам’ятників, пам’ятних знаків, місць поховань видатних українських діячів, борців за незалежність України, учасників війни на Донбасі.

У промові до Дня Незалежності 24 серпня 2020 року президент України Володимир Зеленський заявляв, що військова техніка має бути на Сході, а не на параді у Києві, а великий парад в Україні влаштують, коли вона поверне всі свої території.

«Парад у нас обов’язково буде в майбутньому – парад української перемоги, коли ми повернемо всіх наших людей і всі наші території, коли на нашій землі буде сталий мир», – сказав Зеленський.

напишіть коментар:

Discover more from НМПУ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading