Daily: 08/05/2020

Німецькі екологи подали новий позов проти «Північного потоку-2»

Німецькі екологи з організації Deutsche Umwelthilfe (DUH) оскаржили в суді дозвіл, виданий владою Німеччини на введення в експлуатацію газопроводу «Північний потік-2».

Як зазначає «Німецька хвиля», позов поданий до вищого адміністративного суду землі Мекленбург-Верхня Померанія в Грайфсвальді. У заяві, опублікованій на сайті DUH, ідеться, що екологи домагаються повторного розгляду заявки на введення трубопроводу управлінням гірничодобувної промисловості міста Штральзунд.

Екологи посилаються на нові наукові дані, згідно з якими робота трубопроводу може призвести до неконтрольованого витоку метану. Збиток від такого викиду, як стверджують автори позову, може виявитися вищим від оцінок, які давалися раніше.

 

Роботи з будівництва нового газогону, яким до Німеччини мав надходити російський газ, перервалися в грудні 2019 року після того, як США стали погрожувати санкціями компаніям, які є власниками суден-трубоукладачів. У Вашингтоні вважають, що «Північний потік-2» збільшить вплив Росії на Європу і стане загрозою для її безпеки. У Берліні та Москві проти такого трактування заперечують, називаючи газопровід виключно комерційним проєктом.

your ad here

Китайська компанія і група DCH Олександра Ярославського подали до АМКУ заяву про купівлю «Мотор Січі»

ПАТ «Мотор Січ» – один із найбільших світових виробників двигунів для авіаційної техніки

your ad here

 WHO: Young People Should Ask Themselves: ‘Do I Really Need to Go to that Party?’

World Health Organization officials Wednesday urged young people to fight the urge to go parties and other gatherings to help prevent new outbreaks of COVID-19.During a virtual question and answer session from WHO headquarters in Geneva, WHO health emergencies chief Mike Ryan and WHO epidemiologist Maria Van Kerkhove said young people need to play a role in helping to slow or stop the spread of virus.FILE PHOTO: Executive Director of the World Health Organization’s emergencies program Mike Ryan speaks at a news conference on the novel coronavirus in Geneva, Feb. 6, 2020.Countries around the world, even those which had the virus relatively under control, have seen COVID cases surge in night life hotspots, bars, or other areas where young people like to gather.They said this is especially true in the Northern Hemisphere, where it is summer and young people are tired of lockdowns and eager to enjoy the nice weather.Ryan said young people need to ask themselves: “Do I really need to go to that party? Do I really need to be there?” He said younger people have a “huge opportunity to drive down transmission with their behavior.”WHO epidemiologist Maria Van Kerkhove attends a news conference at the WHO headquarters in Geneva, Switzerland, July 3, 2020.The virus “transmits in clusters, it likes people that come together,” said Van Kerkhove, explaining that the virus, if present, will transmit from person to person any time communities provide the opportunity.WHO officials have seen cases surge among college age people not just at bars and parties, but at places where people gather to watch sporting events, said Van Kerkhove, who urged people to continue practicing physical distancing.What has not been widely discussed, she added, is that not everyone who has the virus spreads it to someone else. Between 10 and 20 of all cases are responsible for about 80% of viral transmissions. Gatherings provide those “spreaders” the best chance to transmit the virus to the most people, she said. 

your ad here

Горіла сосна, палала. Палає і зелений карлик. Рейтинги політиків по Києву та Україні

Горіла сосна, палала. Палає і зелений карлик. Рейтинги політиків по Києву та Україні
 

 
 
Для поширення вашого відео чи повідомлення в Мережі Правди пишіть сюди, або на email: pravdaua@email.cz
 
 
Найкращі пропозиції товарів і послуг в Мережі Купуй!
 
 
Ваші потенційні клієнти про потрібні їм товари і послуги пишуть тут: MeNeedit
 

your ad here

Хабаровские десантники выступили против обиженного карлика пукина

Хабаровские десантники выступили против обиженного карлика пукина
 

 
 
Для распространения вашего видео или сообщения в Сети Правды пишите сюда, или на email: pravdaua@email.cz
 
 
Лучшие предложения товаров и услуг в Сети SeLLines
 
 
Ваши потенциальные клиенты о нужных им товарах и услугах пишут здесь: MeNeedit
 

your ad here

«Темний демон» єрмак, «теплі почуття» до крадуна авакова і «вагітна» хвойда мендель

«Темний демон» єрмак, «теплі почуття» до крадуна авакова і «вагітна» шльондра мендель.

На початку квітня у команді Офісу президента відбулося поповнення: політтехнолог Михайло Подоляк, який ще не так давно критикував політику ОП, «слуг народу» і зеленого карлика, став антикризовим радником голови Офісу президента єрмака.

Які саме кризи він вирішує? Чи справді єрмак є «темним демоном» за спиною зеленого карлика, про що Подоляк писав раніше? Чи правильно зробив президент, коли не звільним голову ОП після скандалу з «плівками Лероса»? Чи становить загрозу для президента міністр МВС крадун аваков, якого Подоляк ще не так давно називав «неформальним президентом»? Та для чого Подоляк порадив прес-секретарці зеленого карлика хвойді мендель публічно спростовувати чутки про свою «вагітність»?
 

 
 
Для поширення вашого відео чи повідомлення в Мережі Правди пишіть сюди, або на email: pravdaua@email.cz
 
 
Найкращі пропозиції товарів і послуг в Мережі Купуй!
 
 
Ваші потенційні клієнти про потрібні їм товари і послуги пишуть тут: MeNeedit
 

your ad here

Обкурений зе-прокурор євген дудко із сокирою напав на сусідів і “спалив” котедж в Козині

Обкурений зе-прокурор євген дудко із сокирою напав на сусідів і “спалив” котедж в Козині.

Увірватись на барбекю з сокирою? Ні, це не герой фільму жахів, це звичайний київський прокурор євген дудко. І хоч в його декларації лише квартира на 30 квадратів в Києві, завдяки нападу на сусідів ми з’ясували – живе прокурор в маєтку в елітному Козині. Офіційно маєток належить батьку, який нібито доларовий мільйонер з 90-х, але насправді не отримував прибутків вже років 10
 

 
 
Для поширення вашого відео чи повідомлення в Мережі Правди пишіть сюди, або на email: pravdaua@email.cz
 
 
Найкращі пропозиції товарів і послуг в Мережі Купуй!
 
 
Ваші потенційні клієнти про потрібні їм товари і послуги пишуть тут: MeNeedit
 

your ad here

Истерика в бункере обиженного карлика: турецкие F-16 готовят подарки пукинским оркам

Истерика в бункере обиженного карлика: турецкие F-16 готовят подарки пукинским оркам.

Раньше Анкара ограничивалась помощью Азербайджану в виде материальной части, но в этот раз все пошло по другому сценарию. Турция ввела именно свои войска и в частности, были развернуты турецкие истребители F-16, а также многоцелевые вертолеты С-129 и С-70 Black Hawk
 

 
 
Для распространения вашего видео или сообщения в Сети Правды пишите сюда, или на email: pravdaua@email.cz
 
 
Лучшие предложения товаров и услуг в Сети SeLLines
 
 
Ваши потенциальные клиенты о нужных им товарах и услугах пишут здесь: MeNeedit
 

your ad here

Влада Лівану оголосила Бейрут зоною лиха

Влада Лівану оголосила Бейрут зоною лиха і запровадила у місті надзвичайний стан. Про це повідомляє CNN.

За словами міністра інформації Лівану, надзвичайний стан введено на два тижні з можливістю його продовження за необхідності.

Він додав, що відповідальність за безпеку у місті нестиме вище військове керівництво країни.

 

За останніми даними, внаслідок потужного вибуху, що стався в районі порту ліванської столиці Бейрута 4 серпня, загинули щонайменше 100 людей, тисячі поранені. Місцевий Червоний Хрест повідомляє, що число жертв може зрости, бо багато людей досі залишаються під завалами. Вибух зруйнував і пошкодив будівлі на відстані кількох кілометрів.

Губернатор Бейруту Марван Абуд заявив, що внаслідок вибуху без даху над головою залишилися від 250-ти до 300-та тисяч людей.

Посольство України повідомляло, що не має даних про постраждалих українців.

your ad here

США знову внесли резолюцію про продовження збройового ембарго проти Ірану

США поширили серед членів Ради Безпеки ООН проєкт нової резолюції, що закликає продовжити діюче ембарго ООН на постачання зброї Ірану. Про це повідомляє «Голос Америки».

Документ, з яким ознайомилися журналісти, просить держави-члени ООН припинити всі поставки зброї до Ірану і з нього.

Він також закликає держави-члени ООН утриматися від надання Ірану «технічної допомоги, надання фінансових ресурсів або послуг або допомоги, пов’язаної з поставками, продажем, передачею, виробництвом, технічним обслуговуванням або використанням зброї».

Нова резолюція практично ідентична тій, яку США поширили в червні.

Посол США Келлі Крафт визнала, що Росія і Китай, швидше за все, накладуть вето на будь-яку резолюцію.

Це може привести до кризи в ООН, оскільки Крафт і держсекретар США Майк Помпео погрожують задіяти положення про «відкат» в угоді щодо ядерної програми Ірану 2015 року, що передбачає відновлення всіх санкцій ООН проти Тегерана.

США стверджують, що вони можуть піти на це, не дивлячись на те, що президент Дональд Трамп вийшов з багатосторонньої угоди у 2018 році.

your ad here

Печерський суд зобов’язав генпрокурора забрати у НАБУ справу голови ОАСК

Печерський районний суд Києва зобов’язав генерального прокурора Ірину Венедіктову забрати у Національного антикорупційного бюро кримінальне провадження за підозрою голови Окружного адміністративного суду міста Києва Павла Вовка в створенні злочинної організації з метою захоплення влади та передати в інший орган.

Про це 5 серпня повідомила пресслужба НАБУ.

«Печерський райсуд Києва 4 серпня ухвалив рішення, яким фактично зобов’язав генпрокурора забрати в НАБУ справу за підозрою голови та суддів ОАСК, а також голови Державної судової адміністрації та передати її до іншого правоохоронного органу», – ідеться в повідомленні.

 

На думку НАБУ, Печерський райсуд Києва вийшов за межі своїх повноважень, оскільки підсудність у справах, розслідуваних НАБУ та САП, визначена за Вищим антикорупційним судом (ст. 33-1 КПК України). Також у відомстві додали, що закон забороняє доручати розслідування, віднесене до підслідності НАБУ, іншому органу.

21 липня голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк заявив, що іноземні агенти на замовлення інших держав намагаються захопити судову владу в Україні, щоб позбавити країну суверенітету.

 

17 липня стало відомо про обшуки в Окружному адміністративному суді Києва, після чого детективи Національного антикорупційного бюро повідомили про підозру голові ОАСК Павлу Вовку, його заступнику і ще п’ятьом суддям. Повідомлялося, що повідомлення про підозру отримав і голова Державної судової адміністрації. За повідомленням НАБУ, всього у справі фігурують 12 людей, які, за даними слідства, «діяли у межах злочинної організації на чолі з головою ОАСК, яка мала на меті захоплення державної влади шляхом встановлення контролю над Вищою кваліфікаційною комісією суддів України (ВККСУ), Вищою радою правосуддя (ВРП) та створення штучних перешкод у їхній роботі».

your ad here

COVID-19 Spells Trouble For Europe’s Pensions, and Skyscrapers

Commercial landlords across Europe are bracing for prolonged repercussions from the coronavirus. While they argue offices will remain just as important after the pandemic as before, corporate bosses are starting to rethink their office space needs and many white-collar employees say they would prefer to continue to work largely from home. The pandemic may have kicked off a revolution in working practices — and that could spell trouble, economists say, for pensions funds, which have billions of dollars invested in commercial property, seen before the pandemic as a safe long-term bet.Property experts in London say the demand for office space in the British capital’s financial district is set to fall significantly. They predict corporate bosses will start shunning skyscrapers, preferring instead to rent self-contained buildings for their staff, which can be more easily managed in a public health crisis. The end of the skyscraper?The chief executive of Barclays Bank, Jes Staley, says there will be a distinct trend away from skyscrapers. He told the BBC, “I think the notion of putting 7,000 people in a building may be a thing of the past, and we will find ways to operate with more distancing over a much longer period of time.” Barclays is already exploring moving out of large flagship buildings and using retail branches as work hubs for their corporate management employees and investment bankers to use when they need to have face-to-face meetings.  FILE – Visitors look at the sights during the official opening of “The View” viewing platform at the Shard skyscraper in London.Property consultant Tony Lorenz says shifts in working practices will amount to the most radical change for the commercial property market in the past half-century. He and other property consultants calculate Britain businesses will find they have far more office space than they need. And they say corporate boards are questioning why they need to have staff working from expensive buildings when their white-collar employees have shown they can work productively from home by exploring the full potential of technology.  “I’m anticipating at least a 20 percent to 30 percent fall in rents for offices,” Lorenz told reporters in London. Unpaid rentsIn the more immediate term commercial landlords have already lost a fortune because of lockdowns and tenants being unable to pay their rents. “When you look at the investment market, investors will not be confident that tenants will survive. Even the strongest tenants are struggling to pay rents,” Lorenz says.Across the world millions of tenants and not only in financial districts have stopped, or are delaying, paying their rent to landlords as economies have been left reeling. Hotels and restaurants as well as retail and warehousing businesses have all been struck hard by the pandemic, many will go bankrupt, leaving commercial landlords with considerable losses on their hands, say analysts.Across Western Europe less than half of tenants have been paying their rents on time. Hotels have been especially laggardly, hardly surprising given occupancy rates have fallen to as low as 15%. “The impact of COVID-19 on sentiment in the commercial property sector was always going to make for painful reading. However, the erosion in confidence is stark. What’s even more worrying for investors and occupiers alike is that the full extent of the toll it will take on businesses and the underlying economy is still unclear,” says Simon Rubinsohn of Britain’s Royal Institution of Chartered Surveyors.A global issueThe same commercial property slump is being seen outside Europe as well. In the United States commercial landlords have seen rent collection fall by half, according to research firm Remit Consulting.FILE – Property advertisements are seen in central London.The US commercial real estate market is coming under increased stress, according to Real Capital Analytics, a New York-based research firm that monitors the commercial real estate investment market. It reported last month that transactions fell 68% in the second quarter of 2020 across all property types compared with 2019. Many investors have been waiting on the sidelines to see what unfolds. The firm warned the market was paralyzed because the worth of assets is now unclear.Australia, too, is seeing the same problem when it comes to rents and a paralyzed commercial property market. “With many tenants unable to pay rent and vacancies rising, many owners [have] opted to wait and see before making any swift decisions resulting in a decline in investment activity,” Vanessa Rader, head of research at Ray White Commercial, told the Australian Financial Review.The short-term losses and likely major changes roiling the commercial property market represent a major threat to pension funds and other long-term investors, adding to the economies woes triggered by the pandemic. With the yield on government bonds dropping since the 2008 financial crash, institutional investors have turned increasingly to the commercial property market, investing in hotels, shopping malls and office buildings, netting them an average 7% return.  Last week the World Bank said that the 2008 financial crisis reduced the value of global pension assets by 23%. “The magnitude of the pandemic is expected to be higher,” it warned.

your ad here

МЗС України засуджує виселення ПЦУ з собору в окупованому Сімферополі

Міністерство закордонних справ України засуджує виселення громади Православної церкви України з Кафедрального собору святих рівноапостольних князів Володимира і Ольги в окупованому Росією Сімферополі.

У МЗС заявили, що таке рішення російського суду «відображає політику системного переслідування української православної спільноти в Криму».

«Переслідування української православної спільноти в Криму спрямоване на стирання української ідентичності на тимчасово окупованих територіях та є частиною політики утисків всіх релігійних спільнот в Криму, непідконтрольних Москві», – мовиться у повідомленні

У МЗС зазначили, що тиск здійснюється не тільки на громаду ПЦУ.

«Наймасштабніші переслідування розгорнулись проти кримських мусульман. За даними правозахисників, 71 кримчанин мусульманського віросповідання знаходиться за ґратами у рамках сфабрикованих справ… У цьому році штрафи за місіонерську діяльність накладались окупантом на равина общини месіанських євреїв та імама алуштинської мусульманської спільноти. Всього за час окупації правозахисники зафіксували 91 адміністративну справу щодо релігійних організацій та їхніх членів у Криму, в рамках яких накладено 73 адміністративні штрафи на загальну суму у понад 1 млн рублів», – заявили у МЗС.

Також у відомстві нагадали про переслідування «Свідків Єгови» в окупованому Криму.

«Закликаємо Росію, як державу-окупанта, дотримуватися норм міжнародного права, зокрема і міжнародного гуманітарного права, і припинити утиски Православної церкви України та інших релігійних громад в Криму», – додали у міністерстві.

Напередодні Верховний суд Росії відмовився переглянути рішення про виселення громади Православної церкви України з Кафедрального собору святих рівноапостольних князів Володимира і Ольги в Сімферополі.

У цьому соборі проводить богослужіння громада Кримської єпархії УПЦ КП, яка перейшла в Православну церкву України (ПЦУ).

Підконтрольне Росії Міністерство майнових і земельних відносин Криму в лютому 2019 року зажадало звільнити будівлю собору, пояснивши це закінченням терміну дії договору з Кримською єпархією УПЦ КП.

Представництво президента України в АР Крим засудило рішення Верховного суду Росії, який відмовився переглянути рішення про виселення громади Православної церкви України з Кафедрального собору святих рівноапостольних князів Володимира і Ольги в Сімферополі.

your ad here

India Widens China App Ban to Cover More From Xiaomi, Baidu

India has banned some mobile apps of Chinese companies such as Xiaomi Corp and Baidu Inc, three sources told Reuters on Wednesday, in New Delhi’s latest move to hit Chinese companies following a border clash between the neighbors.
 
India in June outlawed 59 Chinese apps for threatening the country’s “sovereignty and integrity,” including ByteDance’s video-sharing app TikTok, Alibaba’s UC Browser and Xiaomi’s Mi Community app.
 
Another ban was imposed in recent weeks on about 47 apps which mostly contained clones, or simply different versions, of the already banned apps, the sources said.
 
Unlike its June move, the government did not make its latest decision public, but there are a few new apps that have made it to that list, including Xiaomi’s Mi Browser Pro and Baidu’s search apps, the sources said.
 
It wasn’t immediately clear how many new apps have been affected.
 
India’s IT Ministry and the Chinese Embassy in New Delhi did not respond to a request for comment. China has previously criticized India’s decision to ban the apps.
 
A spokesman for Xiaomi in India said the company was trying to understand the development and will take appropriate measures. Baidu declined to comment.
 
A ban on the Mi Browser, which comes pre-loaded on most Xiaomi smartphones, could potentially mean the Chinese firm will need to stop installing it on new devices it sells in India.
 
Xiaomi is India’s No.1 smartphone seller with close to 90 million users, according to Hong Kong-based tech researcher Counterpoint.
 
The bans are part of India’s moves to counter China’s dominant presence in the country’s internet services market following a border clash in June between the two nuclear-armed neighbors in which 20 Indian soldiers were killed.
 
India has also made approval processes more stringent for Chinese companies wanting to invest in the country, and also tightened norms for Chinese companies wanting to participate in government tenders.

your ad here

Greece Grapples with Dramatic Spike in COVID-19 Infections

Greece has recorded its biggest spike in COVID-19 infections since emerging from a nationwide lockdown three months ago. The country’s virus-free status – relative to others in Europe – has largely faded since allowing tourists to visit again. But now authorities are largely blaming young Greeks for the dramatic rise in infections, accusing them of socializing recklessly and not acting responsibly. Officials fear Greece is just weeks away from living a nightmarish contagion much like that already seen in Italy earlier this year.For a country that until recently had only about 3,000 COVID-19 infections, Tuesday’s single-day count of 121 new cases set off alarm bells.It also forced Sotiris Tsiodras, an infectious diseases expert and the head of the Greek government’s medical response team, to return to the public podium, issuing a stark warning 70 days after Greece claimed it had successfully flattened its coronavirus curve.The situation now, he said, is dangerous and Greeks have to understand the severity of it because the fate of this flare-up ultimately hinges on them.If people behave as they should, Tsiodras said, then they can once again quash the curve. But if they do not, then this can easily and quickly turn into what he described as an Italy-like calamity.COVID-19 infections have been climbing since tourists began trickling back into this sun-drenched country in early June.But as Greeks too have started seeking summer retreat, they also have been loosening up in their compliance with social distancing rules, refusing to wear masks at beach bars, restaurants and social gatherings.Passengers wait to board a ship bound to Greek Aegean islands at the port of Piraeus, near Athens, Greece, Aug. 1, 2020. Authorities introduced tougher restrictions this week following an increase in infections.Home-grown cases have overtaken foreign ones.State statistics released Wednesday suggested only 10 percent of Greece’s COVID-19 cases are linked to tourism.To stem the spread, authorities have introduced a new list of measures, including a cap on large weddings and celebrations that officials say have contributed to the dramatic rise in COVID-19 cases here. They have also implemented tighter border controls – mainly from Albania where the pandemic shows no signs of abating.But reining in Greece’s beach-partying youth is proving more difficult. Greek Civil Protection Minister Nikos Hardalias is now calling on people in their 20s, 30s, and 40s to socialize responsibly, not recklessly.He said that as a father he appeals to the youth to step up to the plate and take the lead in protecting Greece and what it has managed to achieve these past few months in keeping itself clear of the virus.The youth, he said, should now act as young heroes, protecting their families, parents and grandparents.But to officials, it appears that young people are not doing that. Islands like Mykonos and Ios are buzzing with beach parties, defying stiff regulations and steep fines for those failing to observe rules that require them to remain seated at bars, open-air nightclubs and concerts.It is no wonder, health experts say, that the average age of cases here has now dropped from 72 to 52, with the slide slipping more and more into younger age groups traveling around the country during summer break.Cars queue at Promahonas border crossing with Bulgaria, which is the only land border into Greece that is open, July 6, 2020.Charalambos Gogos is a doctor advising the state government’s response.He explained the alarming element in this flare-up is the speed with which it is spreading. It has doubled, he said, in just a matter of days.Any further rise from this point on, he warned, will spell an unchecked pandemic. He said it is imperative to keep the rate and pace of infections down.With Greece’s economy largely dependent on tourism, government officials say they do not want to resort to a new nationwide lockdown, fearing it could scare travelers and business away. 

your ad here

Первый пошел: «русснефть» пошла ко дну, утянув за собой пукинского миллиардера

Первый пошел: «русснефть» пошла ко дну, утянув за собой пукинского миллиардера.

В действительности все обстоит с точностью до наоборот и тотальный звиздец только начинается. Несмотря на откат цен до 40 долларов за баррель, ситуация с нефтью по-прежнему не позволяет путинской шайке получать сверхприбыль. Более того, бюджет путляндии в прошлые месяцы понес такие потери, что еще долго будет проходить шоковую терапию и переживать фантомные боли при упоминании Саудовской Аравии и Беларуси
 

 
 
Для распространения вашего видео или сообщения в Сети Правды пишите сюда, или на email: pravdaua@email.cz
 
 
Лучшие предложения товаров и услуг в Сети SeLLines
 
 
Ваши потенциальные клиенты о нужных им товарах и услугах пишут здесь: MeNeedit
 

your ad here

Синильна маячня кравчука. Вільна (від пам’яті і тверезого глузду)економічна зона

Синильна маячня кравчука. Вільна (від пам’яті і тверезого глузду)економічна зона
 

 
 
Для поширення вашого відео чи повідомлення в Мережі Правди пишіть сюди, або на email: pravdaua@email.cz
 
 
Найкращі пропозиції товарів і послуг в Мережі Купуй!
 
 
Ваші потенційні клієнти про потрібні їм товари і послуги пишуть тут: MeNeedit
 

your ad here

Займаєтесь паскудством! Здай свої нагородні стволи! – емоційна відповідь кабану геращенку

Займаєтесь паскудством! Здай свої нагородні стволи! – емоційна відповідь кабану геращенку.

Заступник крадуна авакова кабан антон геращенко дивується, що ніхто не кинувся рятувати Анастасію Лугову під час спроби зґвалтування у потягу.

Бо якби кинувся, поліція б затримала рятівника за напад на ґвалтівника.

Ще його чомусь не цікавить чому ніхто з поліціянтів не зупиняв своїх колег мусорів при зґвалтуванні Нелі Погребіцької у Кагарлику.

У них, на відміну від звичайних громадян, була при собі зброя. Але серед мусорів не було людей.

Блог про українську політику та актуальні події в нашій країні
 

 
 
Для поширення вашого відео чи повідомлення в Мережі Правди пишіть сюди, або на email: pravdaua@email.cz
 
 
Найкращі пропозиції товарів і послуг в Мережі Купуй!
 
 
Ваші потенційні клієнти про потрібні їм товари і послуги пишуть тут: MeNeedit
 

your ad here

Началось! Люди выходят по всей путляндии

Началось! Люди выходят по всей путляндии.

Хабаровчан услышали, ведь во многих городах прошли акции солидарности с Хабаровском, который уже четвертую неделю выходит на улицу. Акции были как и всегда мирные, лозунг которых был – покорми голубей, но разумеется, если в Хабаровске митинги не разгоняют и не планируют это делать, то вот в других городах граждан в основном задерживали
 

 
 
Для распространения вашего видео или сообщения в Сети Правды пишите сюда, или на email: pravdaua@email.cz
 
 
Лучшие предложения товаров и услуг в Сети SeLLines
 
 
Ваши потенциальные клиенты о нужных им товарах и услугах пишут здесь: MeNeedit
 

your ad here

Бункер уже не спасет обиженного карлика пукина. Проснулась путляндия!

Бункер уже не спасет обиженного карлика пукина. Проснулась путляндия!

Здравомыслящие россияне перестали быть частью путляндии лишь потому, что она перестала быть самой собой, превратившись в коллективного обиженного карлика пукина
 

 
 
Для распространения вашего видео или сообщения в Сети Правды пишите сюда, или на email: pravdaua@email.cz
 
 
Лучшие предложения товаров и услуг в Сети SeLLines
 
 
Ваши потенциальные клиенты о нужных им товарах и услугах пишут здесь: MeNeedit
 

your ad here

Вибух у Бейруті: без даху над головою залишилися до 300 тисяч людей

Внаслідок вибуху у Бейруті без даху над головою залишилися від 250-ти до 300-та тисяч людей. Про це агентству AFP повідомив губернатор Бейруту Марван Абуд.

Він додав, що, за попередньою оцінкою, вибух завдав збитків на 3-5 мільярдів доларів.

Офіційна оцінка збитків спеціалістами триває.

 

За останніми даними, внаслідок потужного вибуху, що стався в районі порту ліванської столиці Бейрута 4 серпня, загинули щонайменше 100 людей, тисячі поранені. Місцевий Червоний Хрест повідомляє, що число жертв може зрости, бо багато людей досі залишаються під завалами. Вибух зруйнував і пошкодив будівлі на відстані кількох кілометрів.

Посольство України повідомляло, що не має даних про постраждалих українців.

your ad here

«Сподіваюся, ми це зробимо»: Мендель може подати до суду на Балашова через «вагітність від Зеленського»

Прессекретарка президента Юлія Мендель за порадою антикризового радника голови ОП Михайла Подоляка розглядає можливість судового позову до політика Геннадія Балашова через його заяви про її «вагітність від Зеленського». Про це Подоляк розповів в інтерв’ю Радіо Свобода. 

«Є форма, яку б я хотів, щоб ми запровадили. Я їй це радив (і ми ще думаємо про це) – прямий позов судовий про приниження честі та гідності (що очевидно) та порушення всіх моральних норм, які тільки можливі. Конкретно до першоджерела. І хай потім він в суді доводить, що це не він все вигадав», – розповів радник голови ОП.

Він вважає, що це має бути великий позов, «максимально великий (на астрономічну суму) і ці гроші автоматично мають бути зараховані на будь-який дитячий будинок».

«Це буде ідеальна практика для України. Кілька разів їх покараєш на нормальні суми, гроші підуть у дитячі будинки і все, історія завершилася. Не треба кримінальних справ, не треба адміністративних протоколів, стандартна американсько-європейська практика: позов і до побачення. Сподіваюсь, що ми це зробимо», – сказав Подоляк.

На запитання Радіо Свобода, навіщо Офісу президента і безпосередньо прессекретарці Юлії Мендель взагалі було реагувати на заяву Балашова, Подоляк зазначив, що «на це треба було відреагувати обов’язково», і додав, що форма, яку для цього обрала Мендель, була хоч і суперечливою, але «правильною для тієї аудиторії, яка накручувала цю тему». 

«Вона могла естетично не подобатися комусь, але вона була правильна. Бо щойно вона це зробила, ще день-два і, в принципі, всі люди зрозуміли, що це все чисто жовтушний хайп. Вона зробила ідеальну конструкцію, яка дозволила вирішити проблему хайпу над конкретною ситуацією. Все», – вважає Подоляк.

Він впевнений, якщо Мендель не зробила б маленький сюжет, то воно б «розросталося далі».

«Навіщо? Вони відволікають, вони реально нервують, з банальної точки зору – це як якийсь анекдот, який гуляє ринком і багато хто в нього втягується. Вона зняла цю проблему. Через два дні все завмерло», – вважає Подоляк.

Він також додав, що пресслужба Офісу президента «щільно співпрацює» з ним як з радником голови ОП.

Політтехнолог Подоляк став антикризовим радником Андрія Єрмака на початку квітня.

 

your ad here

Вибух у Бейруті пов’язують із судном російського бізнесмена

ЗМІ повідомляють, що аміачна селітра, яка вибухнула 4 серпня на складі в порту ліванської столиці Бейрута, ймовірно, була вивантажена там за кілька років до цього з вантажного корабля російського власника, бізнесмена Ігоря Гречушкіна.

Міністр внутрішніх справ Лівану Мухаммед Фахмі повідомив місцевому телеканалу, що до вибуху, внаслідок якого загинули понад 100 людей і тисячі були поранені, ймовірно, призвела детонація понад 2700 тонн аміачної селітри.

Фахмі заявив, що вибухонебезпечне добриво зберігалося на складі порту, відколи в 2014 році воно було конфісковане з вантажного судна.

 

Прем’єр-міністр Хассан Діаб заявив, що близько 2750 тонн вилученої аміачної селітри зберігалися на складі протягом шести років без необхідних заходів безпеки.

Діаб сказав, що винні в порушеннях понесуть відповідальність.

Голова управління безпеки Лівану Аббас Ібрагім також заявив, що «вибухонебезпечний матеріал» зберігався на складі з моменту його конфіскації кілька років тому.

 

ЗМІ повідомляють, що судном, з якого конфіскували цей вантаж, ймовірно, було MV Rhosus, власником якого на той час був Гречушкін.

Підприємець із сибірського міста Хабаровськ Гречушкін зараз живе на Кіпрі.

Ліванський телеканал LBCI повідомив 5 серпня, що, за попередньою інформацією, пожежа, яка призвела до вибуху, випадково почалася через зварювальні роботи. Працівники складу вирішили заварити невеликі отвори, через які на склад могли потрапити сторонні.

 

За даними LBCI, під час зварювання сталася детонація феєрверків, що зберігалися на складі, а потім загорілась аміачна селітра.

За останніми даними, внаслідок потужного вибуху, що стався в районі порту ліванської столиці Бейрута 4 серпня, загинули щонайменше 100 людей, тисячі поранені. Місцевий Червоний Хрест повідомляє, що число жертв може зрости, бо багато людей досі залишаються під завалами. Вибух зруйнував і пошкодив будівлі на відстані кількох кілометрів.

Посольство України повідомляло, що не має даних про постраждалих українців.

your ad here

Росія витісняє Українську церкву з Криму – представництво президента в АРК

«Представництво засуджує чергові порушення держави-окупанта Росії проти Кримської єпархії ПЦУ і її віруючих…»

your ad here