Бандюк ахметов купив зелених. Ми припиняємо платити йому за електроенергію!


 
Бандюк ахметов купив зелених. Ми припиняємо платити йому за електроенергію!

Україна входить у важкі часи, підприємства закриваються, люди втрачають роботу. У світі відбувається різке падіння цін на енергоресурси: нафту, газ і вугілля.

Це потягнуло за собою зниження цін на електроенергію. І тільки в Україні навіть під час кризи, епідемії та карантину відбулося зростання ціни електроенергії.

Це саме те, що там довго та агресивно лобіювала компанія ДТЕК рината ахметова, бажаючи зберігати монопольне становище та монопольні надприбутки за рахунок усіх інших українців.

Державне підприємство “Оператор Ринку” опублікувало сьогодні дані про ціни електроенергії за березень: в Об’єднаній енергетичній системі (ОЕС) України ціна електроенергії у березні зросла на 11,24%.

Загалом вже очевидно, що для усіх непобутових споживачів тарифи на електроенергію за березень зростуть не менше, ніж на 12–15%.

Але найбільш сильним ударом по українській економіці став значний стрибок ціни, що відбувся у кінці березня.

В останні дні березня на “ринку на добу наперед” ціна стрибнула на 22%. А відносно середньої ціни лютого таке зростання склало аж 37% і це й той час, коли у Європі ціни на електроенергію знижувалися!!!

А за вкрадені в українців гроші, бандюк ахметов купив будинок вартістю 200 мільйонів євро на Французькій Рив’єрі у італійської компанії Campari.

Особняк Les Cèdres на узбережжі Середземного моря в комуні Сен-Жан-Кап-Ферра був побудований в XIX столітті. На початку ХХ століття будинок певний час належав королю Бельгії Леопольду II, а потім перейшов у власність родини Марньє-Лапостоль, відомої завдяки виробництву коньячного лікеру GrandMarnier.

УКРАЇНЦІ! ПРИПИНЯЄМО ПЛАТИТИ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ БАНДЮКУ АХМЕТОВУ! ВИМАГАЄМО ВІД ЗЕ-ВЛАДИ ЗНИЖЕННЯ ЦІН!
 
Мережа Правди

напишіть коментар:

Discover more from НМПУ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading