Адвокат обговорив із моряком Гриценком дії на суді в Москві

Адвокат утримуваного в московському СІЗО «Лефортово» українського військового моряка Дениса Гриценка Микола Полозов повідомив, що обговорив зі своїм підзахисним дії на засіданні суду з розгляду апеляції на арешт, яке відбудеться 13 лютого. Також ішлося про участь у слідчих діях, запланованих на 14 лютого, вказав Полозов у Facebook.

За словами захисника, скарг на стан здоров’я Гриценко не має.

«Денис розповів, що отримав передачі від волонтерів та від рідних. Щоправда посилка від рідних була вся пересипана цукровим піском. Можливо, з чиєїсь іншої посилки просипалося, і комусь не дістався цукор. Також Гриценко розповів, що йому нарешті почали передавати листи від рідних, чому він був дуже радий. Крім цього, прийшли ще близько 30 листів від знайомих і незнайомих людей з України, Греції, Латвії, Канади та Росії. Всі ці листи дають Денису заряд сил і морально його підтримують», – повідомив адвокат.

Московський міський суд Росії 12 лютого відхилив апеляції адвокатів на арешт захоплених росіянами у Керченській протоці українських моряків Євгена Семідоцького, Андрія Оприска, Романа Мокряка і Сергія Цибізова. Про це повідомив на сторінці у Facebook адвокат Микола Полозов. «Кінцеве рішення суду стало таким же, як і щодо попередньої четвірки – постанови Лефортовського райсуду Москви залишені без змін, а військовополонені залишаються в СІЗО до кінця квітня», – повідомив адвокат.

напишіть коментар:

Discover more from НМПУ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading