Кривавий карлик продовжує надсилати в Україну гарматне м’ясо

dnr_degeneraty

За інформацією розвідки, з Росії прибуло чергове підкріплення для бойовиків.

Про це повідомив на брифінгу в суботу речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

Так, на станцію Іловайськ приїхали 3 цистерни з паливно-мастильними матеріалами, на станцію Суходольськ – залізничний ешелон з паливно-мастильними матеріалами та боєприпасами. До Харцизька привезли міномети: 85 штук – 120-мм та 40 штук – 82-мм.

Також за інформацією розвідки, в Донецьку відбулася ротація окупантів зі складу 331-го парашутно-десантного полку 98-ї повітряно-десантної дивізії Повітряно-десантних військ ЗС РФ.

Також з Донецька у північному напрямку виїхав російський комплекс радіолокаційної розвідки “Зоопарк-1”.

Крім того, за інформацією розвідки, передові позиції так званого “9-го полку”, що займає позиції на Маріупольському напрямку противника, посилено снайперськими групами, внаслідок чого українські війська неодноразово потрапляли у п’ятницю під снайперський вогонь. Там же розгорнуто сучасний російський мобільний комплекс радіоконтролю “Свєт-КУ”.

ГУР МОУ також опублікувало персональні дані деяких командирів та навідників гарматних розрахунків так званої “1-ї гаубичної самохідної артилерійської батареї 5-ї бригади” російсько-окупаційних військ: 44-річний Роман Безсмертний, 41-річний Сергій Зінченко, 30-річний Сергій Ковальов, 27-річний Олександр Шпудейко, 22-річний Олександр Нікітін.

“Це воєнні злочинці, які обстрілюють житлові квартали з важкого озброєння”, – сказав Лисенко.

Правда України

напишіть коментар:

Discover more from НМПУ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading