СБУ дозволяє ватажку терористів сергію корсунському вільно гуляти в Києві

s-korsunskyi

СБУ дозволяє ватажку терористів Сергію Корсунському вільно гуляти в Києві.

Сергій Корсунський до квітня 2014 командував так званою “армією південного сходу”.

В одному з київських ресторанів 2 лютого помітили учасника захоплення будівлі Служби безпеки України в Луганську, а пізніше одного з ватажків “ЛНР” Сергія Корсунського.

Волонтер Семен Кабакаев у мережі повідомив, що зустрів Корсунського в ресторані мережі “Катюша” біля стадіону “Олімпійський”. Він виклав відео з Корсунським в кафе.

“Корсунський Сергій Олегович був правою рукою терориста Болотова, одним з командирів незаконних збройних формувань при захопленні держустанов України. Постійно виступав на різних прес-конференціях з Болотовим, закликав до федералізації України. У вимогах він висував: визнання героями убивця з «беркуту» і солдатів ВВ які стояли проти Майдану”, – пише Кабакаев.

“На даному етапі Сергій спокійно їздить на машині марки Lexus по Києву та обідає в кафе зі своєю дружиною. Він довго намагався нам довести, що він за єдину Україну, показував довідку, видану в МВС, що до нього немає претензій і в ЕРДР він не внесений”, – додав активіст.

За інформацією з відкритих джерел, Сергій Корсунський був одним з лідерів “ЛНР” до середини квітня 2014 року. Він командував однією з двох основних збройних угруповань – “aрмією південного сходу”. Через конфлікт з “Народним ополченням” Олексія Мозгового Корсунський покинув ряди сепаратистів.

Восени 2014 Корсунський навіть висував свою кандидатуру в народні депутати по 105 виборчому округу (частина Луганська). Втім, вибори там так і не відбулися.

За інформацією блогера Сергія Іванова, Корсунський колись був активістом “Нашої України”, а потім “раптово присів на пару років у СІЗО – за вимагання”. Взимку 2 014 року він був учасником луганського євромайдан.

Правда України

напишіть коментар:

Discover more from НМПУ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading