Нинішня влада Грузії хоче позбавити свого опонента Саакашвілі громадянства

saakachvili_pasport

Міністерство юстиції Грузії звернулося до президента країни Георгія Маргвелашвілі з рекомендацією позбавити громадянства республіки екс-президента, голову Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі.

Як повідомила журналістам міністр юстиції Тея Цулукіані, висновок міністерства з даного питання в четвер передано в адміністрацію президента.

“Процедура позбавлення грузинського громадянства громадянина України Михайла Саакашвілі вже розпочата. Остаточне рішення має прийняти президент Грузії”, – сказала Цулукіані.

За її словами, у Саакашвілі була можливість приблизно протягом місяця пояснити грузинській владі причини прийняття українського громадянства, однак він цього не зробив.

Як раніше повідомлялося, Міністерство юстиції Грузії поставило питання про припинення громадянства Саакашвілі у зв’язку з отриманим з Києва підтвердженням, що він отримав громадянство України.

У свою чергу Саакашвілі у відеозверненні на своїй сторінці в мережі заявив, що, на його думку, нинішня влада Грузії хоче позбавити його громадянства, щоб закрити йому шлях до участі у виборах в країні.

Правда України

напишіть коментар:

Discover more from НМПУ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading