Daily: 09/09/2015

Посіпака кривавого карлика демонструє непокору своєму господарю

кадиров

Генеральна прокуратура Росії назвала неприпустимою заяву голови Чечні Рамзана Кадирова про те, що він особисто притягне до суду суддю і прокурора з міста Південно-Сахалінська, які визнали екстремістською одну з книжок про іслам.

Представник відомства Марина Гридньова наголосила, що «правові питання необхідно вирішувати у правовому полі».

Раніше в середу, 9 вересня Кадиров заявив, що вимагає покарати відповідальних за рішення міського суду Південно-Сахалінська про заборону книжки. Голова Чечні заявив, що оскаржить його з вимогою визнати екстремістським саме це рішення. Він додав, що, якщо з суддею і прокурором не «розберуться» «законним чином», він особисто «притягне їх до відповіді».

Своє рішення російський суд виніс іще 12 серпня після розгляду результатів експертизи, яка визнала, що у книжці «Благання до бога: його призначення та місце в ісламі» міститься пропаганда переваги ісламу над іншими релігіями.

За погрозу судді в Росії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років. Максимальний термін за погрозу прокуророві – два роки позбавлення волі.

Правда України

your ad here

Патрульна поліція Києва отримає спортивний автомобіль Lamborghini для переслідування порушників

поліція

Патрульна поліція Києва найближчим часом отримає спортивний автомобіль Lamborghini для переслідування порушників на високих швидкостях.

“Скоро київська поліція отримає таку машину для боротьби з втікачами”, – йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційному мікроблозі київської поліції у Твітері в середу, проілюстрованому фотографією автомобіля Lamborghini Gallardo.

Спорткар Lamborghini Gallardo випускався компанією Automobili Lamborghini SpA в 2003-2013 роках, після чого його виробництво було згорнено на користь нової моделі Lamborghini Huracán. На вторинному ринку в Україні на цей час ціна на ці автомобілі становить $130 тис. і більше.

Правда України

your ad here

ОТП Банк припинив платежі, гроші внесені у відділеннях банку не зараховуються клієнтам

ОТПБанк

До нас звертаються клієнти ОТП банку з численними скаргами на роботу даної фінансової установи.

Гроші внесені готівкою у відділеннях банку не зараховуються на особисті рахунки клієнтів. Громадяни не можуть оплатити свої нагальні потреби, а власники депозитів намагаються забрати гроші з фінансової установи, яка знаходиться у нестійкому фінансовому стані.

В колцентрі ОТП банку неможливо отримати жодної конкретної інформації, а керівництво фінансової установи не вважає за потрібне щось пояснити своїм клієнтам. А можливо їм просто нічого сказати громадянам України, які мали необережність скористатися послугами ненадійного банку.

Звертаємося до Національного Банку України з проханням перевірити роботу так званого ОТП банку і назвати речі своїми іменами, якщо дана фінансова установа знаходиться на межі банкрутства.

Правда України

your ad here