Daily: 08/27/2015

У банди коломойського вилучили близько 200 одиниць вогнепальної зброї у Кременчуці

банда коломойського

Виконавчий директор «Нафтогазу» Андрій Пасішник повідомляє про вилучення вогнепальної зброї у служби охорони Кременчуцького нафтопереробного заводу.

«Наразі триває вилучення вогнепальної зброї (близько 200 одиниць) у батальйону (служби охорони КНПЗ) групи Приват, який базується на території колишнього заводу БВК ПАТ «Укртатнафта»!!! Приватним арміям, які блокують стратегічне підприємство (філія ПДМН «Укртранснафта») у Кременчуці не місце на території України!!! Керівництво заводу (Плакасов) особисто намагається запобігти роззброєнню приватної армії, але влада в країні є», – написав Пасішник у четвер, 27 серпня, на своїй сторінці у мережі.

1 серпня Андрій Пасішник повідомив, що невідомі штурмують лінійно-виробничу диспетчерську станцію «Укртранснафти» у Кременчуці.

2 серпня у Кременчуці вхід та виїзд до філії «Укртранснафти» заблокували невідомі у спецодязі Кременчуцького НПЗ. Люди сиділи перед входом до будівлі, тримаючи у руках плакати з гаслами «Не дамо зупинити НПЗ».

31 липня «Укртранснафта» припинила подачу нафти на заводи «Укртатнафти» через дефекти, виявлені на магістральному нафтопроводі «Глинська-Кременчук». «Укрнафта» заявила про загрозу припинення видобутку нафти та газу через призупинення «Укртранснафтою» приймання та транспортування нафти.

Пізніше Кременчуцький НПЗ, що входить до компанії «Укртатнафта», також заявив про загрозу зупинки через зрив поставок сировини компанією «Укртранснафта».

Правда України

your ad here

Держбюджет путляндії за перші сім місяців 2015 вичерпується швидше, ніж за останні 15 років

нищета

Держбюджет РФ за перші сім місяців 2015 вичерпується швидше, ніж за останні 15 років, відзначає Рахункова палата: це відбувається за рахунок розділу “Оборона”. У той же час цілий ряд соціальних статей фінансується нижче середнього рівня.

За даними Рахункової палати, гроші з федерального бюджету за січень-липень цього року витрачаються рекордними темпами – швидше, ніж за останні 15 років. Аналогічний показник 2014 перевищено в 1,2 рази (на 1,4 млрд руб.).

Але високий рівень виконання видатків стосується не всіх статей бюджету. Він “обумовлений в основному прискореними тратами” по розділу “Національна оборона”, зазначає відомство.

Заплановані витрати на оборону до початку серпня реалізовані на 67,3%, що робить великий вплив на загальний показник виконання бюджету за рахунок великої питомої ваги цієї статті у загальному обсязі видатків, пишуть аудитори.

Наприклад, вже витрачено 83,4% річних коштів за статтею “Мобілізаційна і позавійськової підготовка” і 74,6% на прикладні наукові дослідження в галузі національної оборони.

Прес-служба Міноборони не змогла оперативно надати коментар агентству про причини прискорення витрат в 2015 році.

При цьому по 60 головним розпорядникам коштів витрати виконані нижче середнього рівня, з них по 11 – менше 35%, відзначає Рахункова палата. Самими неспішними виявилися два регіональні міністерства – Мінсхідрозвитку Росії, яке виконало бюджет тільки на 5%, і Мінкавказ (8,7%). Повільно освоювали виділені гроші також Ростуризм (13,4%), Росавіація (16,4%), Міненерго (18,2%), Мінкомзв’язку (18.4%) і деякі інші міністерства та відомства.

Повільніше інших статей бюджету витрачаються гроші на комунальне господарство (рівень витрат – 10,3% за сім місяців), загальноекономічні питання (13,5%), ПЕК (16,6%), житлове господарство (21,2%), загальна освіта (34,7%).

Правда України

your ad here