Політичні потвори геннадій корбан та сергій березенко намагаються стати народними депутатами

потвори

Народний депутат з президентської фракції Сергій Лещенко вважає нинішню передвиборчу кампанію на довиборах до Верховної Ради України в Чернігові ганебною.

«Дві політичні потвори змагаються одна з одною», – сказав Лещенко в інтерв’ю, коментуючи кампанію за участю, серед інших, екс-заступника керівника Дніпропетровщини Геннадія Корбана та керівника Державного управління справами Сергія Березенка.

«Я не збираюся бути адвокатом кандидата навіть від політичної фракції, яку я представляю. Я вважаю, що в даному випадку було б оптимально зняти обох кандидатів з виборів. Там є понад сто кандидатів. Я думаю, що зняття двох не позбавило б цей округ представництва в парламенті, там є й інші фаворити», – вважає Сергій Лещенко.

Водночас він уточнив, що питання, хто балотуватиметься від влади на 205-му окрузі вирішувала «не фракція, а Банкова, фракція не висувала Березенка кандидатом у цьому окрузі».

Спостерігачі заявляють про спроби підкупу виборців у Чернігові, використання адмінресурсу та інші порушення виборчого законодавства.

Довибори в 205-му окрузі мають відбутися 26 липня у зв’язку з достроковим припиненням депутатських повноважень Валерія Куліча, який був призначений головою Чернігівської облдержадміністрації. 

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

напишіть коментар:

Discover more from НМПУ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading