Лідер Правого сектора проголосив новий етап революційної боротьби

новий етап революційної боротьби

З’їзд “Правого сектора” вирішив перейменувати Військово-політичне рух “Правий сектор” в Національно-визвольний рух. Про це під час віче, яке проходить у Києві на Майдані Незалежності, заявив лідер руху Дмитро Ярош.

“Було прийнято рішення у зв’язку з тим, що ми починаємо новий етап революційної боротьби, перейменувати “Військово-політичний рух “Правий сектор” на “Національно-визвольний рух “Правий сектор”, – сказав Ярош.

Також він закликав усіх небайдужих приєднатися до руху.

“Роботи буде багато, ми активізуємо роботу у всіх регіонах, і без вашої допомоги нам не обійтися”, – заявив Ярош.

Завтра в усіх райцентрах України “Правий сектор” створить ревкоми з питань проведення референдуму недовіри до влади. Про це заявив провідник ДУК “Правий сектор” Дмитро Ярош під час віче на Майдані незалежності.

“Буквально з завтрашнього дня по всіх областях України, в кожному райцентрі будуть створюватися оперативні штаби по референдуму. І вони будуть виконувати роль повних ревкомів”, – повідомив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ярош закликав силовиків не виконувати накази влади.

Отже, сьогодні в Києві відбувся всеукраїнський з’їзд організації “Правий сектор”, після чого учасники вирушили на Майдан Незалежності. Зараз на Майдані перебувають близько 3 тисяч осіб. Деякі з учасників акції одягнені у балаклави і тримають в руках червоно-чорні, жовто-сині прапори, а також прапори “Правого сектора”.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

напишіть коментар:

Discover more from НМПУ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading