Daily: 07/11/2015

Депутат Верховної ради виявився гвалтівником, убивцею, наркодилером і контрабандистом

Михайло Ланьо

11 липня в Мукачеві відбулася перестрілка між “Правим сектором” і оточенням народного депутата України, члена депутатської групи “Воля народу” Михайла Ланьо. Як відомо, керівником депутатської групи “Воля народу” є одіозний Ігор Єремеєв.

Стрілянина почалася в першій половині для в спорткомплексі “Антарес”, який належить Ланьо.

Хто ж такий Михайло Ланьо?

Михайло Ланьо – соратник Віктора Медведчука, колишній регіонал, нині депутат Верховної Ради. У кримінальних колах відомий як “Блюк”.

У 1998 році Ланьо зі своїм шефом, кримінальним авторитетом Іваном Вінером (“Козі”), поїхав у справах. А незабаром Вінера знайшли вбитим. Ланьо був затриманий за підозрою у вбивстві Вінера. Його протримали під арештом три місяці, але зусиллями кримінальних кіл звільнили. Долею Ланьо займався особисто начальник міліції міста Мукачево Віктор Чепак, який за цю послугу став начальником УМВС Закарпаття. В умовах постреволюційної України Чепак балотувався на голову Антикорупційного бюро.

На сьогодні Ланьо очолює найбільшу кримінальну групу Закарпаття, яка під прикриттям міліції займалася не тільки контрабандою та іншими злочинами, а й грунтовно готувалася до створення “Закарпатської народної республіки”. Проводилися збірки бойовиків, завозилося зброю.

Раніше був судимий за статтею 117 КК України (“згвалтування”). Крім того, за даними ЗМІ, Михайло Ланьо мав відношення до місцевої наркоіндустрії: виробництво “первинтину”, завезення з-за кордону кокаїну і “екстазі”, нелегальних поставок алкоголю та ін.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ad here

Прості українці підтримують бійців Правого Сектору, які повстали проти корупції

Правий Сектор

Тернопільщина пікетує МВС. Долучайтесь!

З 20:15 збір для безстрокової акції під обласним Управлінням МВС в м.Тернопіль (вул.Валова, 11).

Контактний телефон для координації: 068-681-66-53.

Мафія і режим об’єдналися для свого наступу! Тернопілля не повинно допустити знищення бійців “Правого сектора”!

——————-

Дніпропетровськ, піднімайся!

Акція Дніпропетровського обласного осередку ПС – за адресою обласного ГУМВС – м. Дніпропетровськ, вул. Красна, 20А, о 21:00.

Всі-всі-всі! Підтримайте патріотів! Не дамо бандитській системі знищити тих, хто дійсно бореться за справедливість і єдність України!

——————-

Йде мітинг в Херсоні! Городяни, підтримайте!

О 20:00 розпочався мітинг на площі біля пам’ятника Небесної Сотні на підтримку патріотів із закарпатського “Правого сектора”, що повстали проти озвірілого криміналітету.

Не дайте мафіозі та режиму допустити лиха!

——————-

В Полтаві розпочався пікет на підтримку закарпатських бійців ПС

О 8-й годині вечора Полтавський осередок “Правого сектора” розпочав пікетування обласного управління МВС (вулиця Пушкіна, 83). Бандитам і місцевим силовикам Закарпаття вбивства патріотів з рук не зійдуть!

Закликаємо мешканців Полтавщини приєднатись!

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ad here

Продажні депутати і чиновники знищують українських патріотів, – Правий Сектор

Правий Сектор

ЗВЕРНЕННЯ ПРОВОДУ ВПР «ПРАВИЙ СЕКТОР» ДО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!

Сьогодні в Україні сталась надзвичайна подія, що може змінити хід історії. В м.Мукачево на Закарпатті сотні ошалілих від безкарності бандитів ґвалтівника та наркоторговця регіонала Міхаіла Ланьо – на даний час депутата ВР України – спробували фізично знищити бійців “Правого сектору”. В цій силовій акції взяли активну участь і бандити в міліцейських погонах, що перебувають на утриманні одіозного кума головного ворога українців – Віктора Медведчука.

Після запеклого бою вбито двох бійців “Правого сектору”, поранено – четверо (з них двоє – важко). Забравши вбитих та поранених, підрозділ з боєм вирвався з оточення бандитів та відійшов у гори.

На даний час по бойовій тривозі піднімають спецназ для знищення наших побратимів. Якщо це відбудеться – почнеться незворотній процес. Ми не дозволимо нікому відстрілювати наших побратимів.

Наші вимоги: негайний публічний арешт депутата Ланьо, що брав безпосередню участь у події, всіх бандитів і силовиків, що відкривали вогонь, та тих, хто віддавав наказ.

Увесь Військово-політичний рух “Правий сектор” піднято по бойовій тривозі.

Звертаємось до українців підтримати справедливість у цей нелегкий час.

Звертаємось до побратимів по зброї стати для нас надійною опорою у боротьбі з бандитами.

Звертаємось до Збройних Сил України не брати участі у знищені тих, хто вчора з вами був у окопах.

Смерть бандитам!

Слава Україні!

11.07.2015 р.

————————

Повна мобілізація! Сьогодні на 20:00 усім активістам і прибічникам “Правого сектора” Києва, а також усім людям доброї волі – під Адміністрацію президента на Банкову, 11!

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ad here

Голова парламенту Греції вважає державний борг Греції нелегітимним

державний борг Греції

Голова грецького парламенту заявила, що борг був сформований в результаті незаконних договорів.

Державний борг Греції не є законним і легітимним, оскільки він був сформований у результаті незаконних договорів, заявила голова парламенту Греції Зої Константопулу.

“Борги були створені попередніми урядами за допомогою незаконних договорів і хабарів. Ця заборгованість використовується як інструмент поневолення людей тоталітарними силами”, – сказала Константопулу.

Вона також зазначила, що утримається при голосуванні, оскільки “не може голосувати за узаконення угоди”.

За її словами, кредитори шантажують уряд країни, а Європа перетворюється на “тюрму народів”.

Нагадаємо, міністри фінансів єврозони в суботу, 11 липня, в будь-якому випадку приймуть “велике” рішення щодо останніх пропозицій Афін для виведення країни з кризи.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ad here

Колишній глава СБУ Валентин Наливайченко оформив собі статус учасника бойових дій

АТО

Колишній глава Служби безпеки України (СБУ) Валентин Наливайченко оформив собі статус учасника бойових дій. Про це повідомив представник Центру сприяння звільненню заручників Юрій Тандіт.

“Багато з тих, хто там був, не є учасниками АТО. І туди йшли дійсно не за цим, хоча є випадки, коли люди виїжджали туди, щоб отримати цей статус. Три дні і… Ось тільки що Валентин Олександрович (Наливайченко – ред.) почав говорити про це, але ви по-моєму теж учасник АТО, учасник бойових дій. У мене питання: скільки днів вибули АТО, починаючи від початку квітня минулого року?” – сказав Тандіт, звертаючись до Наливайченка, однак той не відповів на це питання.

Нагадаємо, 14 січня 2015 р. прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк розпорядився звільнити заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Дмитра Ісаєнка за незаконне отримання статусу учасника антитерористичної операції на Донбасі.

А 29 січня Президент Петро Порошенко вирішив звільнити ряд співробітників Адміністрації Президента за незаконне отримання статусу учасника антитерористичної операції. Президент також запросив повний список чиновників, які отримали посвідчення учасника АТО, щоб припинити “військовий туризм”.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ad here

Власники футбольного клубу Металург (Донецьк) Олег Мкртчан і Сергій Тарута вирішили його ліквідувати

футбол

У п’ятницю з’явилася інформація про бажання власників клубу ліквідувати Металург (Донецьк), який раніше мав об’єднатися зі Сталлю (Дніпродзержинськ) і продовжувати участь у чемпіонаті України.

Однак засновники клубу Олег Мкртчан і Сергій Тарута написали лист, в якому розповіли про банкрутство Металурга.

“У зв’язку з проведенням військових дій на території, де базується клуб, а також складним матеріальним становищем та економічною ситуацією, клуб Металург (Донецьк) не може взяти участь у чемпіонаті України і оголошує себе банкрутом” – цитуємо лист клубу.

14-го липня мають відбутися збори клубів УПЛ, на якому і вирішать, хто замінить Металург. Судячи з усього, на місце донецької команди прийде Сталь, яка в минулому сезоні Першої ліги посіла друге місце.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ad here

Дефолт Приватбанку і Ощадбанку є неминучим, – вважає міжнародне рейтингове агентство Fitch

Дефолт Приватбанку і Ощадбанку є неминучим

Міжнародне рейтингове агентство Fitch знизило довгострокові рейтинги в іноземній валюті Приватбанку Ігоря Коломойського і державного Ощадбанку з рівня ССС і СС до переддефолтного С.

“Зниження довгострокових рейтингів відображає думку Fitch, що дефолт двох банків по єврооблігаціях на даний час є майже неминучим”, — йдеться в повідомленні агентства.

Проте агентство визнає, що банки продовжують виконувати свої боргові зобов’язання. “Обидва банку прийняли рішення щодо реструктуризації своїх іноземних облігацій після втручання українського регулятора, однак вжиті заходи щодо реструктуризації не припускають часткового списання або тривалої відстрочки боргів”, — наголошується в повідомленні.

При цьому у Fitch вважають прийняті заходи недостатніми, тому було вирішено знизити рейтинг.

У березні агентство вже знижувало рейтинг “Ощадбанку”, проте тоді йшлося про можливий дефолт. Що стосується Приватбанку, то ще в квітні журналісти нагадували, що 31 березня Порошенко довелося в буквальному сенсі відповідати за “Приват” заявивши, що банк “відчуває себе потужно і стабільно” і що “ми ніяких проблем з “Приватом” не допустимо”, глава держави фактично взяв на себе персональну публічну відповідальність.

Меморандум з МВФ передбачає, що до кінця жовтня 2015-го кожен з десяти найбільших банків повинен подати до НБУ план дій щодо згортання понадлімітного кредитування пов’язаних осіб протягом трьох років.

Наскільки успішною може бути відповідна робота у випадку “Привату” — питання в нинішніх українських реаліях філософське. Автори писали, що “Приват”, і весь банківський ринок чекають зміни. Великі зміни, інакше система, як і вся економіка не виживуть, зазначили вони.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ad here