4 липня з полону бойовиків був звільнений боєць батальйону ОУН Віталій Артемчук, псевдо Сіті

боєць батальйону ОУН Віталій Артемчук, псевдо Сіті

4 липня з полону бойовиків був звільнений боєць батальйону ОУН Віталій Артемчук під псевдонімом Сіті.

Про це повідомляється на сторінці батальйону в соцмережі:

Друзі, сьогодні ми визволили з полону бійця батальйону ОУН Віталія Артемчука, псевдо “Сіті”!

Багато докладали зусиль до його звільнення, але дуже довго нічого не виходило. Вчора після телемосту з`явилася надія, що Сіті відпустять. Сьогодні його забрали з полону. Ми, в батальйоні насправді, знаємо, завдячуючи кому Сіті віддали, але ці люди дуже скромні й просили не називати їх імена. Отже, дякуємо Богу та всім, хто правдиво допомагав у звільнені побратима, бійця бату ОУН друга Сіті. Слава Україні!

При цьому у батальйоні відзначили, що люди, завдяки яким звільнення стало можливим, попросили їхні імена на повідомляти.

«Ми, в батальйоні насправді, знаємо, завдяки кому Сіті віддали, але ці люди дуже скромні і просили не називати їхні імена. Отже, спасибі Богу і всім, хто правдиво допомагав у звільненні побратима, бійця ОУН, друга Сіті», − повідомили в батальйоні.

За різними підрахунками, в полоні утримується від 270 до майже 300 українських громадян. Відомо також, що з цього числа 11 громадян України, зокрема, народний депутат Надія Савченко, яка рік тому потрапила в полон до бойовиків у Луганській області, – ув’язнені на території Росії.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

напишіть коментар:

Discover more from НМПУ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading