В банках Америки запускають голосову ідентифікацію вкладників

банки Америки

Eastern Bank став першою фінустановою в Північній Америці, в якій було запущено голосову ідентифікацію вкладників. Тепер кошти користувачів, які звертаються в сервісний центр, будуть надійно захищені біометричною системою безпеки.

Коли клієнт дзвонить в банківське відділення для того, щоб керувати своїми вкладами по телефону, його голос автоматично розпізнається і порівнюється з оригіналом, що зберігається в базі даних. Співробітник, який приймає дзвінок, відразу отримує повідомлення про те, що особа вкладника підтверджена і йому можна відкрити доступ до облікового запису.

У фінустанові зазначають, що останні опитування показали невдоволення клієнтів старою системою аутентифікації, яка вимагала відповісти на кілька запитань безпеки. Систему паролів і слів безпеки для телефонного доступу в банк використовують багато фінустанов. Основна проблема полягає в тому, що користувачі часто забувають слова, які вони вказали в якості паролів.

Боб Ріверс, президент і головний операційний директор в Eastern Bank, зазначив: «Голосова біометрія дозволяє нашим клієнтам отримати доступ до послуг найбільш природним і інтуїтивно-зрозумілим способом за допомогою голосу».

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

напишіть коментар:

Discover more from НМПУ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading