Daily: 06/20/2015

В аеропорту Петербурга Пулково зіткнулися літаки двох олігархів путіна

Пулково

Літаки російських бізнесменів Михайла Гуцерієва та Юрія Ковальчука зіткнулися в петербурзькому аеропорту Пулково.

Інцидент стався 19 червня о 16.40, передає джерело в авіаційних колах Петербурга.

“Один Bombardier Global Express вирулював на смугу, коли допустив зіткнення з таким самим літаком. Пошкодження закінцівок крил були некритичні, і після огляду обидва літаки розлетілися”, – сказав співрозмовник агентства.

Під час зіткнення “на борту були головні пасажири”. Власник компанії Роснафти Михайло Гуцерієв і співвласник банку Росія Юрій Ковальчук брали участь у Петербурзькому міжнародному економічному форумі.

Нагадаємо, що в березні в московському аеропорту Шереметьєво-3 два аеробуси – A320 і A319 – зіткнулися крилами при буксируванні. У результаті інциденту ніхто не постраждав.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ad here

У Москві відбувся пікет проти агресії в Україну і з вимогою відставки путіна

Путіна у відставку

У Москві відбувся узгоджений пікет проти військового вторгнення в Україну. Як повідомляє ПравдаUA, близько 20 активістів руху «Солідарність» вийшли до метро «Полянка» з плакатами: «Агресія проти України, криза в Росії − Путіна у відставку», «Свободу Надії Савченко», «Маріуполь − це Україна».

Деякі учасники акції тримали плакати з цитатами Бориса Нємцова: «Операція з захоплення Криму почалася, коли Янукович ще був у Києві», «Антикризовий план уряду передбачає продовження війни з Україною», «Я не хочу, щоб гинули люди. Не хочу, щоб гинули росіяни, не хочу, щоб гинули українці», «Я вважаю злочином, просто справжнісіньким злочином війну проти України» та інші.

Частина учасників тримали в руках державні прапори України і Росії. Як зазначили організатори акції, їхнє головне завдання − інформувати громадян Росії про соціально-економічні та політичні наслідки війни з Україною для самої Росії.

Акція відбулася спокійно, проте її супроводжувала жвава дискусія прихильників політики Путіна і москвичів з антивоєнної позицією. Рух «Солідарність» регулярно проводить такі пікети вже більше року – з весни 2014 року.

Часто на аналогічні пікети в Москві здійснюють напади агресивно налаштовані прихильники Путіна.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ad here

Працівники Державної прикордонної служби затримали диверсійну групу бойовиків

Державна прикордонна служба

Працівники Державної прикордонної служби на околиці населеного пункту Березове у Донецькій області затримали диверсійно-розвідувальну групу, яка здійснювала спостереження за позиціями українських військових. Про це йдеться на сайті відомства.

«Групу бойовиків так званої «ДНР» у складі 4 чоловік розвідувальна група прикордонників виявила в лісопосадці і взяла в полон», − зазначається у повідомленні.

Під час проведення фільтраційних заходів було встановлено, що троє затриманих є громадянами України, ще один є громадянином Росії.

«У ході попереднього опитування затриманих було з’ясовано, що вони всі належать до так званих «збройних сил» «ДНР», їхнім завданням був збір за допомогою оптичних приладів даних про позиції українських військових», − повідомила прикордонна служба.

Мінські угоди, укладені в лютому, передбачають припинення вогню на Донбасі, відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте угоди повністю не виконуються, сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні домовленостей.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ad here