Daily: 05/14/2015

Верховная Рада Украины проголосует за кадровые назначения пакетом, – Парубий

Парубій

Парубий рассказал о предложениях по голосованию.

Верховная Рада Украины проголосует за кадровые назначения пакетом. Об этом заявил первый заместитель председателя Верховной Рады Украины Андрей Парубий.

“Да, это будет пакет, как пакет, когда мы выбирали председателей комитетов, руководство Верховной Рады, как был пакет во многих сложных и важных вопросах”, – заявил он.

По его словам во вторник, 19 мая, в Раде могут провести день кадровых голосований. В пакет для голосования могут войти и Высший совет юстиции, и Антимонопольный комитет, и Фонд государственного имущества, и Счетная палата.

Напомним, в Верховной Раде зарегистрирован проект постановления № 2846 “Об увольнении Авакова А.Б. с должности министра внутренних дел Украины”.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ad here

Російський рок-гурт “Телевізор” виконав свою нову пісню “Ти прости нас, Україно”

Російський рок-гурт "Телевізор"

Автор тексту пісні називає президента РФ Володимира Путіна “упирем”.

13 травня в київському клубі “Атлас” відбувся концерт російського рок-гурту “Телевізор”. Колектив виконав свою нову пісню поз назвою “Ти прости нас, Україно”, в тексті якої яскраво виражена позиція музикантів щодо російсько-українського конфлікту.

“Ти прости нас, Україно – це рушиться російський світ, ми не відаємо, що творимо. Ти прости нас за Крим і за Донбас, всі протести та мітинги даремно, ми вигодували в Кремлі упиря”, – співається в приспіві пісні.

Згадується в тексті і Небесна сотня, пам’ять про яку навічно залишиться в душах українців, в той час як росіяни будуть жити, охоплені бажанням “рабської помсти”.

“Телевізор” – радянська і російська рок-група. Була заснована в Ленінграді в 1984 році. Засновником, автором текстів, музики та ідейним натхненником групи є музикант Михайло Борзикін. Одна з найбільш неоднозначних і неординарних груп пострадянського простору, що поєднує в собі важку електронну музику, за стилістикою порівнювану з Depeche Mode, і просочені похмурим протистоянням всьому світу тексти.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ad here