Парад “дитячих військ” пройде в Ростові-на-Дону 14 травня 2015 року

парад

У параді візьмуть участь близько 500 дітей віком від 4 до 10 років.

Парад “дитячих військ”, організований під егідою командувача військами Південного військового округу, пройде в Ростові-на-Дону в четвер.

“У параді візьмуть участь близько 500 дітей віком від 4 до 10 років. Кожен “підрозділ” парадного розрахунку продемонструє свій прапор, девіз, пісню і пройде врочистим маршем перед ветеранами ВВВ. До майбутніх урочистостей для учасників параду спеціально підготували військову форму різних видів і родів військ”, – сказано в повідомленні.

Відкриє парад “моторизована колона дитсадківської техніки” (що саме це за техніка, не уточнюється), далі пройде рота почесної варти бригади управління ЮВО.

Під час свята розвідники і кадети Другого донського кадетського корпусу імені імператора Миколи проведуть показові виступи з рукопашного бою.
Як повідомлялося, 9 травня на Красній площі в Москві пройшов парад, присвячений 70-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Офіційних представників від України 9 травня в Москві не було. Від участі в параді відмовилися президенти Білорусі, Північної і Південної Кореї, Чехії, Австрії, Німеччини, США, Чорногорії, Угорщини, Хорватії, Словаччини, Болгарії, Австралії, Канади, Фінляндії, Франції, Норвегії, Великобританії, Нідерландів, Молдови, Словенії, Литви , Латвії, Естонії, прем’єри Японії та Швеції, а також Франції.

Серед тих, хто відвідав парад Перемоги в Москві – лідери Єгипту, Кіпру, Греції, Казахстану, Китаю, Монголії, Таджикистану, В’єтнаму, Азербайджану, Вірменії, Киргизії, Абхазії, Південної Осетії.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

напишіть коментар:

Discover more from НМПУ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading