Кількість офіційно зареєстрованих безробітних в Росії за даними на 6 травня перевищила 1,01 млн осіб

безробіття

Йдеться тільки про безробітних, зареєстрованих в органах служби зайнятості.

Кількість офіційно зареєстрованих безробітних в Росії за даними на 6 травня перевищила 1,01 млн осіб. При цьому зростання безробіття зафіксоване в 66 суб’єктах РФ, повідомляє в середу прес-служба Міністерства праці та соціального захисту РФ.

З 29 квітня по 6 травня 2015 року чисельність безробітних громадян, зареєстрованих в органах служби зайнятості, збільшилася на 0,7% і склала 1 млн 13 тис. 649 осіб, повідомили у відомстві.

Найбільше зростання безробіття зафіксоване в Магаданській, Воронезькій, Астраханській, Рязанській, Волгоградській, Кіровській, Вологодській, Ростовській областях, Ненецькому автономному окрузі, республіках Калмикія, Адигея і в Санкт-Петербурзі.

Водночас в 16 регіонах безробітних стало менше. Найбільше зниження показника безробіття спостерігалося в Омській області, республіках Північна Осетія-Аланія, Чувашія, Татарстан, Мордовія, Алтай і Алтайському краї.

Нагадаємо, згідно з даними Росстату станом на кінець березня, кількість бідняків в Росії у 2014 році склала 16,1 млн осіб, що на 0,6 млн осіб вище від рівня 2013 року.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

напишіть коментар:

Discover more from НМПУ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue Reading